• Bragg, Billy "The Roaring Forty 1983-2023"
kod EAN: 711297536225nr kat.: 711297536225

Bragg, Billy "The Roaring Forty 1983-2023"

  • Wykonawca: BRAGG, BILLY Tytuł: The Roaring Forty 1983-2023
    1. A New England
    2. The Milkman Of Human Kindness
    3. To Have And Have Not
    4. The Man In The Iron Mask
    5. St Swithin's Day
    6. The Saturday Boy
    7. Between The Wars
    8. The World Turned Upside Down
    9. Which Side Are You On?
    10. Levi Stubbs' Tears
    11. Greetings To The New Brunette
    12. There Is Power In A Union
    13. Help Save The Youth Of America
    14. She's Leaving Home
    15. She's Got A New Spell
    16. Must I Paint You A Picture
    17. Waiting For The Great Leap Forwards
    18. The Internationale
    19. Tank Park Salute
    20. Sexuality
    21. Accident Waiting To Happen (Red Star Version)
    22. Upfield
    23. The Boy Done Good
    24. Walt Whitman's Niece
    25. Way Over Yonder In The Minor Key
    26. My Flying Saucer
    27. California Stars (Live October / November )
    28. England, Half English
    29. Some Days I See The Point
    30. Take Down The Union Jack (Band Version)
    31. Old Clash Fan Fight Song
    32. I Keep Faith
    33. Never Buy The Sun
    34. Bugeye Jim
    35. No One Knows Nothing Anymore
    36. Handyman Blues
    37. The L;N Don't Stop Here Anymore
    38. King Tide And The Sunny Day Flood
    39. Mid-Century Modern
    40. I Will Be Your Shield
59,00 zł
/ szt.
Zwroty towarów do 30 dni
Szybka wysyłka w ciągu 48h
Firma z tradycją 
Ponad 20 tys. różnych tytułów
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane