• V/a "Rock N Roll Diner"
kod EAN: 698458756824nr kat.: 698458756824

V/a "Rock N Roll Diner"

  • Wykonawca: V/A Tytuł: Rock N Roll Diner
    Disk 1
    1. The Shoop Shoop Song Its In His Kiss Everett Betty
    2. Lets Twist Again Checker Chubby
    3. Red River Rock Johnny and The Hurricanes
    4. Cmon Everybody Cochran Eddie
    5. Peter Gunn Theme Duane Eddy
    6. Memphis Tennessee Berry Chuck
    7. Im A Hog For You Coasters The
    8. Ooh! My Soul Little Richard
    9. Tequila Champs The
    10. Real Wild Child Ivan
    11. Sea Cruise Ford Frankie
    12. Rockin Pneumonia And The Boogie Woogie Flu Smith Huey Piano and The Clowns
    13. Hippy Hippy Shake Romero Chan
    14. Red Headed Woman Burgess Sonny
    15. Lucille Little Richard
    16. Domino Orbison Roy
    17. Whatd I Say Lewis Jerry Lee
    18. Put Your Cat Clothes On Perkins Carl
    19. Say Mama Vincent Gene
    20. Whirlwind Rich Charlie
    21. Rockin With My Baby Yelvington Malcolm
    22. Love My Baby Thompson Hayden
    23. Hey Little Girl Clark Dee
    24. Good Timin Jones Jimmy
    25. Blueberry Hill Domino Fats

    Disk 2
    1. Unchained Melody Rich Charlie
    2. For Your Precious Love Butler Jerry and The Impressions
    3. Bad Boy Williams Larry
    4. Duke Of Earl Chandler Gene
    5. Goodnight Sweetheart Goodnight Spaniels The
    6. Earth Angel Penguins The
    7. Only You And You Alone Platters The
    8. To Know Him Is To Love Him Teddy Bears The
    9. Heartbeat Holly Buddy
    10. Hello Mary Lou Nelson Ricky
    11. Aint That A Shame Domino Fats
    12. Rubber Ball Vee Bobby
    13. Claudette Orbison Roy
    14. Lets Talk About Us Lewis Jerry Lee
    15. Because Theyre Young Duane Eddy
    16. The Twist Ballard Hank and The Midnighters
    17. Honey Dont Perkins Carl
    18. Mona I Need You Baby Diddley Bo
    19. Mystery Train Little Juniors Blue Flames
    20. The Hucklebuck Hooker Earl
    21. My Gals A Jockey Turner Big Joe
    22. Soul Twist King Curtis and The Noble Knights
    23. Luther Played The Boogie Cash Johnny
    24. Story Of The Rockers Vincent Gene
    25. Why Do Fools Fall In Love Lymon Frankie and The Teenagers
28,00 zł
/ szt.
Zwroty towarów do 30 dni
Szybka wysyłka w ciągu 48h
Firma z tradycją 
Ponad 20 tys. różnych tytułów
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane