• V/A "The Birth Of Soul"
kod EAN: 698458654922nr kat.: 698458654922

V/A "The Birth Of Soul"

  • Wykonawca: V/A Tytuł: The Birth Of Soul
    1. Dinah Washington and Brook Benton A Rockin Good Way
    2. Jackie Wilson Reet Petite
    3. Hank Ballard And The Midniters Sexy Ways
    4. The Isley Brothers Shout
    5. Ray Charles I Got A Woman
    6. Barrett Strong Money Thats What I Want
    7. Dave Bartholomew The Monkey
    8. Nina Simone My Baby Just Cares For Me
    9. The Flamingos I Only Have Eyes For You
    10. Ben E. King Spanish Harlem
    11. The Marvelettes Please Mr Postman
    12. Bobby Blue Bland Further Up The Road
    13. The Shirelles Dedicated To The One I Love
    14. Harvey and The Moonglows Ten Commandments Of Love
    15. Ray Charles Mess Around
    16. Etta James The Wallflower
    17. Hank Ballard and The Midniters Annie Had A Baby
    18. Clyde McPhatter A Lovers Question
    19. Little Willie John Let Them Talk
    20. The Drifters Save The Last Dance For Me

    1. Ray Charles Whatd I Say Parts 1 and 2
    2. Jackie Wilson Lonely Teardrops
    3. Chubby Checker The Twist
    4. Aaron Neville Over You
    5. The Drifters This Magic Moment
    6. Maurice Williams And The Zodiacs Stay
    7. Little Willie John Need Your Love So Bad
    8. Aretha Franklin Precious Lord Parts 1 and 2
    9. Jerry Butler He Will Break Your Heart
    10. Dinah Washington September In The Rain
    11. Brook Benton Kiddio
    12. Fats Domino Sick And Tired
    13. Bobby Lewis Tossin And Turnin
    14. Hank Ballard and The Midnighters Lets Go Lets Go Lets Go
    15. The Silhouettes Get A Job
    16. The Miracles Got A Job
    17. Frankie Lymon and The Teenagers Why Do Fools Fall In Love
    18. The Shirelles Met Him On A Sunday RondeRonde
    19. The Dominoes Sixty Minute Man
    20. Etta and Harvey If I Cant Have You

    1. Shirley And Lee Let The Good Times Roll
    2. Ray Charles Hallelujah I Love Her So
    3. The Dells Oh What A Night
    4. The Drifters Honey Love
    5. The Five Royales Think
    6. Ike Turners Kings Of Rhythm She Made My Blood Run Cold
    7. Jessie Hill Ooh Poo Pah Doo
    8. Lee Dorsey Lottie Mo
    9. Carla Thomas Gee Whiz Look At His Eyes
    10. Maxine Brown All In My Mind
    11. Nina Simone I Loves You Porgy
    12. Jerry Butler and The Impressions For Your Precious Love
    13. The Moonglows Sincerely
    14. Bobby Blue Bland Ill Take Care Of You
    15. Little Willie John Walk Slow
    16. Ray Charles A Bit Of Soul
    17. Chuck Willis What Am I Living For
    18. Guitar Slim The Things That I Used To Do
    19. The Drifters Drip Drop
    20. The Clovers One Mint Julep
34,00 zł
/ szt.
Zwroty towarów do 30 dni
Szybka wysyłka w ciągu 48h
Firma z tradycją 
Ponad 20 tys. różnych tytułów
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane