• V/A "Northern Soul - Stompers Floaters And Floorshakers"
kod EAN: 698458752222nr kat.: 698458752222

V/A "Northern Soul - Stompers Floaters And Floorshakers"

  • Wykonawca: V/A Tytuł: Northern Soul - Stompers Floaters And Floorshakers
    1. Jamo Thomas I Spy For The Fbi
    2. Alvin Cash and The Registers Alvins BooGaLoo
    3. Jackie Lee The Duck
    4. Dee Clark Thats My Girl
    5. Little Richie Just Another Heartache
    6. Betty Everett and Jerry Butler Getting Mighty Crowded
    7. Sam Fletcher Id Think It Over Twice If I Were You
    8. Linda Jones You Hit Me Like TNT
    9. The Fascinations Girls Are Out To Get You
    10. Gene Chandler Nothing Can Stop Me
    11. The Sharpees Do The 45
    12. Fred Hughes I Keep Tryin
    13. Mary Silvers The Power Of Love
    14. Maurice Williams and The Zodiacs Being Without You
    15. Liz Lands One Mans Poison
    16. Sidney Barnes I Hurt On The Other Side
    17. The Admirations Wait Til I Get To Know You
    18. The Inspirations Your Wish Is My Command
    19. Johnny Sayles Dont Turn Your Back On Me
    20. Cicero Blake Sad Feeling
    21. The Falcons Im A Fool I Must Love You
    22. Wade Flemons That Other Place
    23. The Accents You Better Think Again
    24. The Ad Libs Nothings Worse Than Being Alone
    25. Roscoe Shelton Youre The Dream

    1. Sam Dees Lonely For You Baby
    2. The Valentines Breakaway
    3. Didi Noel Let The Music Play
    4. Ted Ford Youre Gonna Need Me
    5. The Rivingtons I Love You Always
    6. Sidney Barnes Youll Always Be In Style
    7. Jerry Fuller Double Life
    8. Fred Hughes Dont Let Me Down
    9. The Accents Spring Song New Girl
    10. Roscoe Shelton Running For My Life
    11. The Showmen The Wrong Girl
    12. Lucky Laws Who Is She
    13. Don Thomas Come On Train
    14. The Ringleaders Baby Whats Happened To Our Love
    15. Lee Bates Why Dont You Write
    16. Gwen Davis My Man Dont Think I Know
    17. Jackie Beavers Hold On
    18. Willie Harper But I Couldnt
    19. The Soul Ambassadors Ive Got The Feeling
    20. Joe and Mack Dont You Worry
    21. Beverly Shaffer Even The Score
    22. The Admirations Dont Leave Me
    23. Otis Clay I Testify
    24. The Accents Who You Gonna Love
    25. The Van McCoy Strings Sweet And Easy
28,00 zł
/ szt.
Zwroty towarów do 30 dni
Szybka wysyłka w ciągu 48h
Firma z tradycją 
Ponad 20 tys. różnych tytułów
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.